Trebinje jednodnevni izlet

/

Trebinje je grad u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Mnogi kažu da je to jedno od najčarobnijih mjesta u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Grad mediteranskog ugođaja, sa bogatom gastronomskom ponudom, izuzetnim istorijskim, kulturnim i vjerskim nasljeđem, koji vas neće vas ostaviti ravnodušnim. Blizina mora je nešto što ovaj grad čini posebnim a Trebinje je mjesto gdje ćete se uvijek vraćati.

3h
/
400
Destinacija Trebinje
Odlazak Podgorica
Ture
Vrijeme odlaska Ponedeljak 08:00
Vrijeme povratka Subota 21:00
1
Polazak ispred hotela Aurel, Stari Aerodrom, Podgorica

Program izleta:

Polazak grupe iz Podgorice u 07.00h ispred hotela Aurel, Stari Aerodrom. Vožnja do Trebinja. Po dolasku, obilazak grada sa licenciranim vodičem: Hercegovačka Gračanica, Manastir Tvrdoš, centar grada, Platani… slobodno vrijeme do 18h, kada slijedi povratak za Podgoricu.

Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj izleta.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )

Obilazak sa licenciranim vodičem

Pratilac puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

Individualni troškovi putnika , osiguranje

NAPOMENE:

  • Ovaj izlet će se realizovati na najmanji broj putnika 40. Moguće ga je realizovati i na manji prijavljeni broj putnika, uz doplatu na cijenu, po saglasnosti svih prijavljenih, ili zamijeniti prevoznim sredstvom sa manjim brojem putnika.
  • Molimo Vas da prije prijavljivanja dobro Proučite Opšte Uslove putovanja organizatora putovanja.

( Agencija nije u mogućnosti vratiti novac putniku, ukoliko putnik otkaže svoje prisustvo izletu na dan putovanja ili 48 sati pred dan putovanja, iz organizacijskih razloga ).

  • Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana za slučaj nedovoljnog broja putnika u roku od 3 dana prije izleta. Za ovo putovanje potrebna je validna lična karta ili biometrijski pasoš, važeči još minim tri mjeseca od dana putovanja. Maloljetna lica mogu prisustvovati izletu, uz pisanu i u sudu ili kod notara ovjerenu saglasnost, koju moraju ponijeti sa sobom na putovanje, i uz validan dokument.

Organizator putovanja je turistička agencija AUREL, LICENCA BR 502.

Bukirajte turu